dagboek van een hairstyliste

Hairstylist dagboek

American Cars and Classics

Geschreven door augustus 31st, 2015 4 Reacties american cars and classics

Mijn dag op American Cars and Classics

Zoals U inmiddels allemaal weet heb ik afgelopen zondag, 30 augustus, de dames voorzien van een “vintage up-do” op het evenement van American Cars en Classics in Brielle.

Wat een dag!!! En wat veel mensen!!! Fantastisch!!! Andere woorden heb ik er niet voor….

Het is de eerste keer dat ik zoiets op een evenement heb gedaan, ik was dan ook behoorlijk zenuwachtig… De voorbereidingen waren minstens zo belangrijk als de dag zelf. Flyers en een vlag laten maken, waar tover ik een “staande” spiegel vandaan, welke spullen moet ik allemaal meenemen, de tent van decoratie voorzien en natuurlijk: Komt er wel iemand???….. Pffff…. Om half 10 ’s ochtends was ik dan ook al aanwezig op het terrein waar het evenement zou plaatsvinden, net als alle andere standhouders overigens. De weergoden werden, na een onstuimige nacht, weer vrolijk en gunde ons een stralende, zonnige dag. Anderhalf uur later hadden we de tent voorzien van twee kaptafels, stoelen, produkten, stroom voor tondeuse en krultang en wat decoratie aan de muur. Onze dag kon beginnen. Ik zorgde voor de dames en Helen zorgde voor de heren. Het evenement begint, normaal gesproken, rond 12 uur. Ik denk dat het door het zonnetje kwam, maar om 11 uur kwamen de eerste auto’s het terrein oprijden. Dat betekende voor ons: klandizie!! En ja hoor, nog geen kwartier later zat de eerste dame op de stoel. Het ijs was gebroken! Het gaat meestal zo, als er 1 schaap over de dam is…… Om 17.00 uur ging de laatste van de stoel af… Wat leuk om al deze mensen blij te maken met een vintage kapsel!

Ik heb veel bekende gezichten gezien, veel onbekende gezichten gezien en waarschijnlijk veel bekende gezichten over het hoofd gezien… Er zijn deze dag ongeveer 300 amerkaanse auto’s geweest en ongeveer 3500 mensen. Echt super! Rijnmond tv is ook nog even en de “barbertent” geweest en het gevolg daarvan was dat ik nog even in het verslag van het evenement voorbij kwam in het Rotterdamse nieuws.

Al met al heb ik een voldaan gevoel… Ik ga dit gewoon nog een keer doen en dan ga ik jullie allemaal (weer) zien!! Bij deze hoop ik dan ook dat ik jullie een klein beetje de indruk heb kunnen geven wat deze dag voor mij betekent heeft…

 

Liefs,

Veronique

P.s. Voor meer foto’s en info, volg ons op Facebook

 

 

(4) awesome folk have had something to say...

 • Mariska - Beantwoorden

  2 september, 2015 at 15:51

  Wat geweldig en fijn dat dit event geslaagd is! Wie wil er nu niet een vintage-up-do : )

 • Lange Leo - Beantwoorden

  2 september, 2015 at 17:31

  Wat was het gaaf hè! En wat hebben jullie het tof en goed gedaan zeg. Ik ben heel blij met jullie, het was echt een aanwinst voor het evenement.

  En inderdaad nog even met je porum op tv Rijnmond haha, wij zagen er goed uit! We gaan snel naborrelen meissie, en natuurlijk weer nadenken over volgend jaar.

  Tot snel! Xx

Reageer op dit dagboek verhaal